Velkommen til Sommer- og Efterårsskole 2024

Sommerskolen er klar til dig

Du kommer let og elegant i gang med en ny sæson i august. Outdoor-træning i 2650 på den anden side af Valby Bakke og/eller træning i Gymnastiksalen, Kapelvej 44, 2200 København N. Træningen giver dig et suverænt afsæt til Efterårets mange muligheder

Start: fra mandag d. 05.08.2024 
Slut: torsdag d. 29.08.2024

Kom frisk. Kom kækt. Kom præcis som den du er. I AH-Sport dyrker vi motion, hvor alle kan være med.

 

Instagram & Facebook

Vi er aktive og udgiver nyheder. Kig ind, følg os og læs med

 

Nyheder og "gamle travere"

Vi har nyheder og gamle travere i efteråret 2024. Klassiske hold hvor du får rørt hele din krop på lidt over en 1 time efterfulgt af stræk tirsdage og torsdage, og Styrketræning og mave, baller og ryg ligeledes tirsdage og torsdage er fortsat i programmet. VIGTIGT - og kendetegn - uhøjtideligt med stor effekt.

OG hvordan går det lige med din ryg ? Konsulter www.ahsport.dk og tjek "Glad ryg"

Yoga-holdene har vokseværk. Vi har Yoga morgen og aften på forskellige dage og med forskellig varighed alt sammen, så du kan finde et match i din travle kalender.

Pilates-holdene er efterspurgte, så vi har udvidet den del i AH-Sport. Du kan gå på forskellige dage og længden på undervisningen varierer. Tjek www.ahsport.dk

 

Springgymnastik for børn og Pilates/Yoga for den voksne

Vi har knækket din logistiske-kode for den voksne. I træner samme dag, samme tidsrum, samme sted blot i hver sit rum. Brug din tid effektivt og forkæl dig selv, så du går frisk hjem fra Pilates eller Yoga med dit glade Spring-barn.

Vælger I at gå på et voksenhold og et springhold er der en RABAT at hente.

 

Mor/far og barn 

Familie-holdene om tirsdagen træner i jeres barns motorik med far eller mor i hånden. Det må også gerne være mormor eller farfar, der kommer til Familiegymnastik. Holdene har fokus på motorik, leg, glæde og sjov, så alle får et godt grin.

 

Senior - Bevar dig vel

Senior-motion, Senior-styrketræning og Senior-Yoga - du har mange muligheder for at mødes med andre, have det sjovt, få et motionsgrin og gå frisk og gladere hjem.

 

Events

Nyheder, hvor du på kortere tid får råd og fif til fx "Av min nakke". Kom igang med at løbe eller forny dit løb - kort og godt - fif til løbeglæde.

Tjek efterårets forkælelse - "Vi vandrer", drømmer du om forkælelse sammen med en veninde, så tjek "Efterårsdrøm" eller "Juledrøm"

Er du morgen-menneske ? Så tjek vore Morgen-hold og få sat din dag godt igang. Arbejder du hjemme ? Jamen så er det også en mulighed for lige præcis dig.

 

Kom og vær med i et hyggeligt, sjovt og uhøjtideligt fællesskab.

Hjertevarme hilsener

Hanne

Leder