Sidste nyt

Kære alle

Velkommen til Efterårssæsonen i AH-Sport. 

Vi har nyheder og gamle travere i programmet. Klassiske hold hvor du får rørt hele din krop på lidt over en 1 time efterfulgt af stræk tirsdage og torsdage, og Styrketræning og mave, baller og ryg ligeledes tirsdage og torsdage er fortsat i programmet

Vi har valgt at have mange Yoga-hold med varieret længde, så du kan finde et match til din travle kalender.

Springgymnastik for børn og Yoga for den voksne. I træner samme dag, samme tidsrum, samme sted blot i hver sit rum. Brug din tid effektivt og forkæl dig selv, så går frisk hjem fra Yoga med dit glade Spring-barn

Seniorerne bliver forkælet med Senior-motion, Senior-styrketræning og Senior-Yoga, så du har mange muligheder for at mødes med andre, have det sjovt, få et motionsgrin og gå frisk og glad hjem.

Tjek også ALLE vore hold i dagtimerne til dig som har skiftende arbejdstimer eller har mulighed for at arbejde hjemmefra.

Familieholdene om tirsdagen træner i jeres barns motorik med far eller mor i hånden. Det må også gerne være mormor eller farfar, der kommer til Familiegymnastik. Holdene har fokus på motorik, leg, glæde og sjov, så alle får et godt grin.

Events er et nyere tiltag, hvor du på kortere tid kan få råd og fif til fx ondt i nakken, som et resultat af dårlige siddestillinger foran computeren eller måske nedsat syn. Du får styrkende øvelser og fif til en sund og stærkere muskulatur i nakkeregionen. Tjek også AH-Sports jule-event.

Nyhed - Yoga, stræk og afspænding for løbere - Holdet er specifikt for dig, som løber og trænger til at gøre lidt ekstra for din krop. Tag din løbemakker med og læg vejen forbi Kapelvej 44 tirsdag aften på din løbetur og mærk din krops glæde for yoga og stræk.

Følg os på Facebook. Her er AH-Sport aktive og udgiver nyheder. Kig ind og læs med. Like og del gerne med dine interesserede venner, familie og kolleger.

Hjertevarme hilsener

Hanne

Leder