Sidste nyt

Kære alle

Velkommen til Vintersæsonen i AH-Sport. 

Vi har nyheder og gamle travere fra efteråret i programmet. Klassiske hold hvor du får rørt hele din krop på lidt over en 1 time efterfulgt af stræk tirsdage og torsdage, og Styrketræning og mave, baller og ryg ligeledes tirsdage og torsdage er fortsat i programmet. VIGTIGT - og kendetegn - uhøjtideligt med stor effekt.

Vi har valgt at have mange Yoga-hold med varieret længde, så du kan finde et match til din travle kalender.

Springgymnastik for børn og Pilates eller Yoga for den voksne. I træner samme dag, samme tidsrum, samme sted blot i hver sit rum. Brug din tid effektivt og forkæl dig selv, så går frisk hjem fra Pilates eller Yoga med dit glade Spring-barn.

Vælger I at gå på et voksenhold og et springhold er der en RABAT at hente :-)

Seniorerne bliver forkælet med Senior-motion, Senior-styrketræning og Senior-Yoga, så du har mange muligheder for at mødes med andre, have det sjovt, få et motionsgrin og gå frisk og gladere hjem.

Tjek også ALLE vore Morge-hold til dig som har skiftende arbejdstimer eller har mulighed for at arbejde hjemmefra.

Familieholdene om tirsdagen træner i jeres barns motorik med far eller mor i hånden. Det må også gerne være mormor eller farfar, der kommer til Familiegymnastik. Holdene har fokus på motorik, leg, glæde og sjov, så alle får et godt grin.

Events er et nyere tiltag, hvor du på kortere tid kan få råd og fif til fx ondt i nakken, som et resultat af dårlige siddestillinger foran computeren eller måske nedsat syn. Du får styrkende øvelser og fif til en sund og stærkere muskulatur i nakkeregionen. Tjek også AH-Sports jule-event.

Nyhed - Pilates - Holdet er specifikt for dig, som trænger til at gøre lidt ekstra for din krop. Tag dine venner med og læg vejen forbi Korsgade Hallen onsdag eftermiddag og mærk din krops glæde for Pilates.

Følg os på Facebook og Instagram. Her er AH-Sport aktive og udgiver nyheder. Kig ind og læs med. Like og del gerne med dine interesserede venner, familie og kolleger og skab dit eget Motionsfællesskab.

Hjertevarme hilsener

Hanne

Leder